Loading
Over La Vieille Forge

Eerste een familie...

Met meer dan twaalf jaar ervaring in het hotel- en restaurantwezen, gepassioneerd door culinaire, menselijke en ervaringsgerichte ontdekkingen, is ons doel vandaag u te verwelkomen buiten de tijd, in ons huis in het hart van de Belgische Ardennen. Vele verschillende ervaringen, in België en in het buitenland, hebben ons in staat gesteld het essentiële te begrijpen.

Veeleisend en attent, willen wij iedereen de mogelijkheid bieden om deze eenvoudige maar verantwoorde visie van een verblijf anders dan u gewend bent te ervaren, met als enige doel het bieden van een unieke en constante kwaliteit/prijs verhouding.

Dankzij een nauwkeurige organisatie blijven wij beschikbaar en luisteren naar uw wensen en uw opmerkingen. Wij zullen trachten u te verrassen door deze essentiële band tussen de actoren van de plaatselijke circuits en u tot stand te brengen.

Door middel van sociale netwerken of evenementen in de regio zullen wij onze relatie ook leuk maken, gebaseerd op delen en discussiëren, om ervoor te zorgen dat u terug wilt komen naar een plek die elke keer een beetje meer op u lijkt.

Na de culinaire ervaring van NOMADS HOME, is LA VIEILLE FORGE de tweede stap van de reis. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u niet teleurgesteld wordt.

Dank u voor uw vertrouwen in ons.

Carol, Julien, Calie, Aleic